Interim

Direct een ervaren interim-manager nodig?

Het wegvallen van een afdelingshoofd, team- of projectmanager komt altijd ongelegen. Wij hebben interimmanagement ervaring in projectmanagement diensten, lijnmanagement diensten en ondersteuning bij organisatieontwikkeling en verandering. Daarnaast hebben onze interimmers een gedegen theoretische basis op minimaal HBO niveau.

We willen u graag helpen met het snel en goed invullen van belangrijke lege plekken in uw organisatie. Ook het implementeren van nieuwe strategische inzichten in uw organisatie gaat vaak sneller en kundiger door de inzet van een interim manager. Verfris uw bedrijfsproces door de inzet van een interim professional/manager!

De beste interim-manager op de juiste plek
Bij het tijdelijk invullen van een positie moet de continuiteit behouden blijven en de prestaties vaak worden verbeterd. Met grote zorgvuldigheid spelen wij dan ook direct in op uw behoefte. Dit kan zowel op het gebied van Logistiek, Inkoop, Marketing, Human Resource Management en Algemeen Management.

Over onze tarieven hoeft u niet ongerust te zijn!
Deze zijn door onze efficiente manier van opereren beneden gemiddeld terwijl we aan kwaliteit niet inboeten. Een goede interimmer verdient zichzelf terug voor uw organisatie.

Neemt u gerust contact met ons op om te informeren wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Ook als u zelf op zoek bent naar een uitdagende baan op minimaal HBO niveau nodigen we u uit te reageren. Stuur gerust uw cv en korte motivatie naar ons per email. U krijgt altijd een reactie van ons terug.

 

Samen sterk voor de beste interim prestatie!