Linde Gas Benelux (voormalig HoekLoos) produceert en levert industriële en medicinale gasmengsels en de daaraan gerelateerde apparatuur, systemen en diensten in België en Nederland. Grote Limburgse klanten zijn het Atrium Medisch Centrum in Heerlen en DSM.

Project: Logistiek Projectleider (process improvement)

Met meer dan 400 supermarkten is C1000, na Albert Heijn, de tweede supermarktformule van Nederland. Schuitema is de groothandel achter de C1000 formule. In Limburg heeft Schuitema/C1000 50 filialen.

Project: afdelingsmanagent Supply Chain (Proces- en Voorraadbeheer, Expeditie), decentralisatie en integratieprojecten, sluiting distributiecentrum Eindhoven

Fresh Link in Venlo is een zelfstandig en autonoom opererend logistiek MKB bedrijf. Door haar rijke verleden is Fresh Link bekend met de versketen, van teler tot retailer. Fresh Link werkt voor telersorganisaties in binnen- en buitenland, maar ook (groot)handelaren en het grootwinkelbedrijf behoren tot haar klantenkring.

Project: opzetten crossdock functionaliteit Ahold

Dynafix in Nuth, opgericht in 1995, staat garant voor innovatieve service modellen door een combinatie van in house diensten: Logistiek, Warehousing, Fulfilment, Repair en Applications. Modellen die uniek zijn voor de markt. In 2005 was Dynafix het snelstgroeinde MKB bedrijf van Limburg en Nederland.

Project: Business Unit Manager Logistics & Fulfillment (’03-’05)

Born to be the best! NedCar is de grootste Nederlandse automobielfabrikant en bouwt onder andere de Mitsubisi Colt en Outlander in het Limburgse Born. Andere bekende modellen die bij Nedcar gebouwd werden zijn de Volvo V40 en de Smart forfour.

Project: ontwerp en implementatie WMS gebruikerstool

ZON Fuit & Vegatables, gevestigd in Venlo, staat tegenwoordig bekend als actieve bemiddelaar in de keten van producent tot afnemer. Enerzijds actief voor telers en anderzijds voor diverse handelspartijen, foodservice en retailers in binnen en buitenland. ZON is onder de Limburgers beter bekend als “de veiling in Venlo”.

Project: planner Warehouse, implementatie WMS-systeem

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat bestaat uit de agentschappen Rijkswaterstaat, Inspectie Verkeer en Waterstaat en KNMI. In Limburg verantwoordelijk voor onder andere de aanleg van de autosnelweg A73 zuid die Maasbracht met Venlo verbind.

Project: wetenschappelijk onderzoek naar vertrouwen binnen netwerk Hogesnelheidslijn (Schiphol-Antwerpen) in Zoetermeer

Detacherings-, werving- en selectiebureau dat zich richt op de bemiddeling in hoogopgeleide en specialistische arbeidskrachten. In Limburg is Yacht gevestigd bij Maastricht Aachen Airport. Bekende Limburgse klanten zijn; Essent, Gemeenten, DSM, Sabic, ABP en Mayfran.

Project: Interimmanager Logistics & Procurement